26 November 2010

Good Morning



hye ! hari ni, saya bgn pagi gosok gigi and main game. wakaka~ HOT PURSUIT. geez ! susah deng. tah bile2 nk habis pon taktau laa. and then secare tibe2 phone vibrate. tgk lah phone tu. tibe2 'OMG! lina..' teros pause and answer the call. heee ! then dia ckp 'hye amir, amir dekat mane? nk join kitorang pegi mcd tak?' amir pon ape lagi... HEHEHEHE. boleh jgk. *maklomlah tak breakfast lagi. HAHAHAHA! pastu pegi lah siap2. dah sampai depan 7e tuh, amir call lina. amir ckp 'hye lina,awak dekat mane?' then dia ckp 'lina dkt dpn mcd' amir pon usha2lah kat kawasan tuh, tibe2 TERnampak dia... ngehehe! pastu pastu amir pegi lah mcd tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. masok2 je mcd tuh. tgk mereka berdiri dekat dpn counter.. oh, nasib baik right on time. ^_^
oh oh, ibu lina belanje... my oh my! *tanx IBU LINA* :D then kami pon cari tempat duduk and borak sambil mkn mkn :D oh, double cheese burger. rase macam nk lagi jeee :P after mkn mkn, amir terase macam sejuk la gile! pastu IBULINA ckp 'amir ni sejuk sangat ke? gigil gigil je' HAHAHAHA! amir pon ckp lah 'eh,xdelah...' THEN,ibu ckp 'jom lah gerak luar, kesian amir ni haa. gigil je' ngehngehngeh ! lepas dah lepak luar, ibu ckp 'ALAH! Internet xde lah plak. then ibu ajak anis masok dalam balik. but mereka berdua tinggal kan amir dengan lina je dekat luar. >_< oh, kami borak2 menggedik dan sebagainyee... sampai pukol 12.45 tu pon sbb MY ibu call. :P balik2 je, teros naik atas tuka baju ambek wuduk and go to masjid. after pray. amir balik rumah online2 text HER and game-ing. main game sampai petang, then ibu panggil 'AMIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! turun mkn cokodok' :D saya pon ckp 'OKAY!' geeez! suro mkn cokodok pon kene jerit ke? wahahaha! amir turun bawah tgk cokodok tu PERGH! SUPER SEDAP lah, cukup manis ^_^ then tgk asia game kejap, pastu pegi lah KERJA! oh, ramai jgk customer hari ni. fiuuu! tak penat pon. dah pkol 12 amir balik rumah teros online! then BUZZ her. heee~! sekarang amir video call dgn dia. sooo ! sampai disini sahaja untuk hari ni.

SAY GOODBYE! :P

No comments:

Post a Comment