10 June 2010


Thursday, 10/6/'10

10.40 p.m

hey, lame dah aku tak update blog. Hari ni aku nk cerita pasal peristiwa hari ni. Hari ni, amir lepak2 dekat bangi dengan kawan2, lepak dekat hassan cafe dengan fazil, faeez, zahid, ainaa, suha dan adila. lepas lepak, amir pegi jalan kat taman seksyen 4 kot dan borak kosong je. :D duduk bawah pokok sambil mengambil gmbr. Boring sangat tak tau nak buat dah. haha! ^_^

After that, amir balik rumah dan rehat selame 2jam. then fazil datang rumah bagi gmbr kat amir. dan kami memekak dekat rumah. BAHAHA! lepas memekak amir dgn fazil pegi seksyen 4, tgh otw tu amir race ngn dia.. HAHAHAHA! akhirnye amir menang. hihi, niat amir nk pegi sane tunggu liyana. but dia tak datang. Amir pon lepak2 lah kejap. after that amir balik rumah dan online. heeee!

~The End~ *for today


No comments:

Post a Comment